Fostul ministru al Energiei Constantin Niţă, condamnat la patru de ani de închisoare pentru luare de mită, s-a predat, joi, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, el fiind încarcerat la Penitenciarul Codlea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor IPJ Braşov, poliţiştii au primit un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pe numele lui Constantin Niţă.

Fostul ministru al Energiei s-a prezentat, joi după-amiază, la sediul Poliţiei Judeţene Braşov pentru întocmirea formalităţilor specifice, după ce a aflat de condamnarea la patru ani de închisoare.

Ulterior, el a fost dus la Penitenciarul Codlea acolo unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Fostul ministru al Energiei Constantin Niţă a fost condamnat, joi, de magistraţii instanţei supreme, la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care este acuzat că ar fi primit de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu 30.000 de euro şi peste 300.000 de lei ca să intervină la primarul Iaşiului pentru atribuirea unui contract firmei UTI privind managementul traficului din oraş.

Decizia instanţei este definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.