Un bărbat şi soţia sa sunt cercetaţi de poliţiştii constănţeni pentru proxenetism după ce au înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane pe care le-au găzduit în propria locuinţă sau în apartamente închiriate. În urma percheziţiilor făcute în acest dosar, poliţiştii au găsit 115 bancnote de 200 de euro contrafăcute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor au pus în executare, sâmbătă, trei mandate de percheziţii domiciliare, dintre care două în judeţul Constanţa şi unul în judeţul Braşov, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de falsificarea de monede, punere în circulaţie de monedă contrafăcută şi proxenetism.
 
„Din cercetări a reieşit că, în perioada martie – august, două persoane, un bărbat, de 37 de ani şi soţia sa, de 28 de ani ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane, prin aceea că le-ar fi găzduit, atât în propria locuinţă, cât şi în mai multe apartamente pe care le-ar fi închiriat, le-ar fi transportat la adresele indicate de clienţi, s-ar fi ocupat de promovarea acestora, ar fi stabilit şi negociat preţurile practicate, astfel obţinând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către acestea”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că în urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate 115 bancnote de 200 de euro contrafăcute (23.000 de euro), 700 de euro, 4.500 de lei, şapte telefoane mobile şi o cartelă SIM.
 
Cele două persoane şi trei tinere au fost duse la audieri.Bărbatul şi soţia lui au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.