Inspectorii vamali de la B.V.F. Constanţa – Direcţia Regională Vamală Bucureşti, au reţinut în cadrul efectuării controlului fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, aparţinând unei societăti comerciale cu sediul în Odesa, Ucraina, 1.240 bucăţi maşinuţe cu mâner pentru copii susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală asupra mărcilor BMW, Mercedes şi Audi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bunurile au fost reţinute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse masurile legale ce se impun, arată informarea de presă a Autorităţii Vamale Române.

Valoarea mărfurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 612.374 lei, mai indică sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.