O firmă care colectează deşeuri din judeţul Constanţa a fost amendată de Garda de Mediu cu 50.000 de lei pentru că a depăşit capacitatea maximă de stocare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Controlul planificat realizat de Garda de Mediu Constanţa la o societate care desfăşoară activităţi de colectare a deşeurilor periculoase şi nepericuloase, valorificarea şi eliminarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase, precum şi depozitări de deşeuri periculoase şi nepericuloase pe un amplasament din localitatea Lumina, a scos în evidenţă nereguli care au condus la sancţionarea operatorului cu amendă de 50.000 lei”, au afirmat reprezentanţii Gărzii de Mediu.
 
Ei au adăugat că operatorul economic avea obligaţia să respecte în totalitate condiţiile din autorizaţia de mediu. 
 
“Din verificarea documentelor privind trasabilitatea deşeurilor periculoase colectate şi depozitate pe platforma societăţii a reieşit că, în anumite perioade de timps-a depăşit capacitatea maximă de stocare stabilită prin actul de reglementare, respectiv 49 tone deşeuri periculoase”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.