Un bărbat de 83 de ani a fost surprins de jandarmi în timp ce pretindea favoruri sexuale de la minore, iar fapta a avut loc în apropierea Gării Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au anunţat duminică, faptul că o patrulă de jandarmi aflată în misiune în zona Gării Constanţa a observat sâmbătă după amiază, un bărbat care a abordat un grup format din şase fete minore. 
“Deoarece după incident fetele păreau agitate şi speriate, jandarmii le-au întrebat ce s-a întâmplat. Două dintre fete, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, au povestit cum bărbatul a venit spre grupul lor şi le-a oferit suma de 100 de lei, cerând în schimb oferirea unor servicii sexuale”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
Jandarmii l-au identificat pe bărbatul respectiv, în vârstă de 83 de ani, iar acesta a fost predat apoi poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.