Peste 300 de constănţeni s-au adunat, vineri seară, în faţa Prefecturii din municipiu, la un nou miting împotriva deciziei Guvernului privind modificarea codurilor penale. Manifestanţii au afişat un banner cu mesajul "Rupe şi înjură, strigă şi doboară, dacă vrei dreptate în ţară", dar jandarmii le-au atras atenţia că acesta poate instiga la violenţă, astfel că protestatarii au fost de acord să-l distrugă scandând apoi: "Jandarmeria/Jos pălăria".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei peste 300 de constănţeni adunaţi în faţa Prefecturii scandează lozinci împotriva liderilor PSD şi împotriva Guvernului Grindeanu. Ei strigă: "Ceauşescu n-a murit, este Dragnea travestit", "Dragnea pentru noi, este Iliescu doi", "Afară, afară cu javrele din tară", "Să vă fie frică,  poporul se ridică" şi "Teodosie - altă ciuma rosie", cu referire la trimiterea în judecată a acestuia de către DNA.

Manifestanţii au pancarte pe care scrie: "Ne-aţi furat ţara, noi vă luăm libertatea", "Abrogaţi şi-apoi plecaţi". "PSD egal partidul slugilor lui Dragnea", "Iubirea de ţară, în stradă se măsoară". "Prost să fii să te iei de un popor căruia îi place coliva".

La un moment dat, manifestanţii au mai avut un banner pe care scria: "Rupe şi înjură, strigă şi doboară, dacă vrei să vezi dreptate în ţară", dar jandarmii le-au atras atenţia că acesta poate instiga la violenţă, astfel că aceştia au fost de acord să îl distrugă, după care au început să scandeze: "Jandarmeria/Jos pălăria".

Protestatarii spun că vor pleca şi în seara aceasta în marş, dar pe un traseu diferit de cele din ultimele seri de proteste.

În faţa Prefecturii, pe asfalt, a fost aşezată o coală mare de hârtie, de doi metri lungine şi jumătate de metru lăţime, pe care oamenii pot scrie cu markerul mesaje împotriva Guvernului şi a membrilor PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.