Poliţiştii constănţeni fac cercetări după apariţia unor imagini în care un adolescent de 14 ani a introdus o pisică într-un vas de toaletă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare o pisică introdusă într - un vas de toaletă de către un adolescent, vă comunicăm faptul că poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Agigea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, potrivit Legii 205/2004”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Andreea Iliescu.
 
Ea a precizat că în urma verficărilor poliţiştii au stabilit că autorul faptei a fost un adolescent de 14 ani din comuna Agigea. În cauza poliţiştii au întocmit un dosar penal. Pisica a scăpat cu viaţă în urma acestui eveniment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.