Peste 760 de deţinuţi de la Penitenciarul Poarta Albă dintr-un total de aproape 900 au votat cu ajutorul urnelor mobile, procesul electoral desfăşurându-se fără incidente. Totodată, şi 20 de persoane aflate în arestul IPJ Constanţa şi-au exercitat dreptul constituţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, 765 de deţinuţi, dintr-un total de 891, au votat duminică. Dintre aceştia, 548 sunt încarceraţi la Poarta Albă, iar 217, la secţia exterioară de la Valu lui Traian, ei votând cu ajutorul a cinci urne mobile. 

De asemenea, 126 de persoane au refuzat să voteze deşi aveau acest drept.

Procesul electoral s-a desfăşurat fără incidente, fiind încheiat în jurul orei 14.00.

Totodată, şi 20 de persoane aflate în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa au votat duminică după amiază, iar două persoane arestate la domiciliu au solicitat urna mobilă pentru a-şi exercita acest drept.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.