Poliţiştii constănţeni au făcut 15 percheziţii la persoane suspectate că ar fi furat scule electrice dintr-o societate comercială, în valoare de 170.000 de lei, iar doi bărbaţi sunt cercetaţi în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că la sfârşitul acestei săptămâni, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa,  au fãcut 15 percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.
"Percheziţiile au avut loc în judeţul Constanţa, la locuinţele unor persoane bănuite că, la data de 17 spre 18 aprilie., ar fi pătruns în sediul unei societăţi comerciale din judeţul Constanţa, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în special scule electrice, în valoare totală de aproximativ 170.000 de lei.
Cu ocazia efectuării percheziţiilor, bunurile sustrase au fost recuperate în proporţie de 80% şi, ulterior, restituite persoanei vătămate", a anunţat IPJ Constanţa. 
Sursa citată a menţionat că poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, de 40 de ani, respectiv 43 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii.
Ei au fost conduşi şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus, faţă de aceştia, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.