Consiliul Judetean Sibiu a scos la licitaţie serviciile de transport public din judeţul Sibiu pentru următorii 10 ani, în cadrul unui contract în valoare de peste 119 milioane de lei. Sunt 53 de trasee împărţite în 7 loturi, iar ofertele se pot depune până în 24 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Judetean Sibiu a scos la licitaţie atribuirea contractului de delegare a serviciilor de transport public din judeţul Sibiu pentru următorii 10 ani, după ce, în luna mai a acestui an, consilierii judeţeni au aprobat, în şedinţa ordinară a consiliului, Programul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, prestat între localităţile judeţului Sibiu, pentru următorii 10 ani”, anunţă, miercuri, Consiliul JUdeşean Sibiu.

Valoarea totală a contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport călători în judeţul Sibiu pentru următorii 10 ani, respectiv între ani 2022 – 2032 este de 119.420.428,86 lei fără TVA.

Operatorii de transport interesaţi pot depune ofertele în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SICAP) până marţi, 24 august 2021, ora 15:00.

Licitaţia este împărţită în 13 loturi (grupe) care cuprind cele 53 de trasee din Programul de transport public judeţean. Primele 7 grupe cuprind 29 de curse cu plecare din municipiul Sibiu spre localităţi din judeţ, în următoarele 5 grupe sunt prevăzute 21 de curse cu plecare din Mediaş, iar ultima grupă cuprinde 4 trasee cu plecare din oraşul Agnita.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.