Consiliul Judeţean Cluj anunţă marţi că a dotat Spitalul Municipal din Turda cu două noi echipamente medicale de înaltă tehnologie. Valoarea totală cumulată a noilor dotări este de 199.998 de lei, finanţarea fiind asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a declarat că ”investiţiile în sănătate continuă, conştienţi fiind de importanţa dotărilor ultraperformante în procesul de asigurare a unui act medical de cea mai bună calitate”. ”Ne dorim ca toţi clujenii să aibă un acces facil la serviciile de care au nevoie, cât mai aproape de domiciliu, în condiţii de maximă siguranţă şi confort”, a precizat Tişe, potrivit unui comunicat al CJ Cluj.

În cadrul instituţiei sanitare au fost livrate şi date în funcţiune un ecograf multidisciplinar cu două sonde – liniară şi convexă şi un echipament de uz oftalmologic, fundus camera.

Valoarea totală cumulată a noilor dotări este de 199.998 de lei, finanţarea fiind asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ judeţean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.