Consiliul Judeţean Cluj a aprobat alocarea unor fonduri suplimentare pentru unităţile medicale din judeţul Cluj, în valoare de 4.645.000 de lei, pentru şapte spitale. Sumele sunt destinate Spitalului de Boli Psihice Cronice Borşa, Spitalului Municipal Dr. Cornel Igna Câmpia Turzii, Spitalului Municipal Gherla, Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, respectiv Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Judeţean Cluj a aprobat în cadrul şedinţei ordinare din data de 27 iulie a.c., alocarea unor fonduri suplimentare pentru unităţile medicale din judeţul Cluj, precizează instituţia într-un comunicat oficial.

Astfel, în vederea asigurării unui act medical de calitate şi pentru funcţionarea instituţiilor sanitare clujene în condiţii optime, au fost repartizaţi 4.645.000 de lei pentru şapte spitale.

”Investiţiile în infrastructura spitalicească rămân o prioritate a forului administrativ judeţean, astfel că vom continua să susţinem, de fiecare dată, entităţile care asigură protejarea vieţii şi a sănătăţii pacienţilor", a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Sumele sunt destinate Spitalului de Boli Psihice Cronice Borşa, Spitalului Municipal Dr. Cornel Igna Câmpia Turzii, Spitalului Municipal Gherla, Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, respectiv Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.