Consiliul Judeţean Cluj intenţionează să modernizeze infrastructura de fluide medicale, electrice, de ventilare şi tratare a aerului la Spitalul de Pneumoftiziologie şi a demarat procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi realizare a acestor lucrări. Valoarea estimată a proiectului depăşeşte 8,2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Judeţean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul privind achiziţionarea serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor de modernizare a infrastructurii de fluide medicale, electrice, de ventilare şi tratare a aerului la Spitalul de Pneumoftiziologie”, anunţă, marţi, CJ Cluj, într-un comunicat de presă.  

În valoare estimată de 8.231.341 de lei, fără T.V.A., lucrările ce vizează instituţia sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean vor avea loc în cadrul proiectului cu finanţare europeană (SMIS 152601) câştigat de Consiliul Judeţean şi care urmăreşte ”Creşterea siguranţei pacienţilor Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca". 

”Întreprindem toate demersurile necesare pentru ca infrastructura spitalicească să facă faţă tuturor provocărilor şi exigenţelor. Ne dorim ca pacienţii din spitalele noastre să beneficieze de cele mai bune servicii medicale, în condiţii de maximă siguranţă şi confort”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.  

Principalul scop al investiţiei este acela de a îmbunătăţi calitatea mediului spitalicesc, a infrastructurii unităţii medicale şi a aerului pe care îl respiră persoanele spitalizate şi personalul medical şi auxiliar, precum şi de a asigura acestora un grad sporit de siguranţă. 

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 24 iunie, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind ”cel mai bun raport calitate-preţ". 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.