Reprezentanţii filialei USR Bucureşti au anunţat că, la şedinţa de miercuri a Consiliu Local Sectorului 2, a fost ales în funcţia de viceprimar al Sectorului 2 consilierul local din partea USR Andrei Panaitescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cu o experienţă de 3 ani în Consiliul Local, Andrei Panaitescu şi-a adus contribuţia la proiectele cheie ale mandatului USR în Primăria Sectorului 2, mai arată comunicatul de presă al USR Bucureşti.
 
Printre realizările notabile se numără implicarea în proiectul de lansare a Concursului Internaţional pentru amenajarea Salbei de Lacuri, colaborarea în studiile desfăşurate alături de Banca Mondială pentru reabilitarea urbană a zonei Obor şi Mosilor Vechi, precum şi coordonarea proiectelor de mobilitate urbană, care au inclus construcţia a peste 36 de kilometri de piste pentru biciclete şi un proiect pilot pentru amenajarea parcărilor destinate bicicletelor, adaugă sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.