Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a respins din nou, joi, un proiect de hotărâre privind stabilirea formei de sprijin financiar pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România, aflate în Capitală. Proiectul supus dezbaterii nu a generat discuţii, însă a căzut la vot. Proiectul a fost respins şi în şedinţa de la finalul lunii aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Proiectul de hotărâre "privind stabilirea formei de sprijin financiar pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România, aflate pe raza administrativ teritorială a Municipiului Bucureşti şi abrogarea Hotărârii C.G.M.B. nr. 139/2008” a fost respins, primind 27 de voturi "pentru", niciunul împotrivă şi 21 de abţineri. 
 
Proiectul viza posibilitatea utilizării, din bugetul de venituri şi cheltuieli al Direcţiei Generale de Arhitectură Peisagistică şi Monumente de For Public a Municipiului Bucureşti, de fonduri pentru unităţi de cult. 
 
Acelaşi proiect s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei din 28 aprilie, fiind respins şi la acea dată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.