Consilierul de Stat din cadrul Departamentului Climă şi Sustenabilitate Alexandra Maria Bocşe a transmis, vineri seară, că educaţia cu privire la schimbările climatice şi dezvoltarea de competenţe verzi trebuie să rămână în centrul acţiunii noastre climatice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La COP27 Preşedintele Klaus Iohannis a găzduit un eveniment pe tema «Promoting climate change education» care s-a bucurat de mult interes şi a reunit alţi opt şefi de stat şi de guvern, reprezentanţi la nivel înalt a varii guverne şi organizaţii internaţionale. Aceştia şi-au luat angajamentul de a lucra împreună mai intens pe viitor pentru susţinerea educaţiei climatice”, a scris, vineri seară, pe Facebook, consilierul de stat Alexandra Maria Bocşe.  

Aceasta apreciază că ”educaţia cu privire la schimbările climatice şi dezvoltarea de competenţe verzi trebuie să rămână în centrul acţiunii noastre climatice”.  

Aceasta a vorbit şi despre oportunitatea de a lărgi accesul la energia cu emisii reduse de dioxid de carbon pentru a atinge securitatea energetică şi pentru a limita schimbările climatice. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.