Compania Naţională Poşta Română anunţă lansarea unui proiect unic în ţară, primul oficiu poştal adaptat persoanelor nevăzătoare sau cu deficienţe de vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Compania Naţională Poşta Română a precizat că în Oficiul Poştal 39 din Bucureşti au fost instalate dispozitive ajutătoare şi materiale tactilo-vizuale. 
“În incinta Oficiului Poştal 39 a fost instalat un sistem cu tehnologie high-tech, care constă într-o aplicaţie pentru telefonul mobil, precum şi dispozitive ajutătoare şi materiale tactilo-vizuale. Va fi prezentat la eveniment inclusiv un produs extrem de util persoanelor cu deficiente de vedere aşa-numitul alfabet al culorilor. Întregul proiect este unul pilot, realizat în parteneriat cu Asociaţia Framinor şi Asociatia Alfabetul Scripor”, a precizat Compania Naţională Poşta Română. 
Lansarea oficială a proiectului este programată joi, de la ora 11.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.