Cătălin Urtoi, consilier onorific al ministrului Transporturilor, a fost ales director general al Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR), el urmând să ocupe această funcţie până la organizarea unui concurs pentru desemnarea noii conduceri a instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cătălin Urtoi a semnat, joi, cu actualul preşedinte al Consiliului de Administraţie CNIR, Sorin Bota, contractul de mandat pentru funcţia de director general interimar CNIR, în prezenţa ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.
 
Urtoi a fost ales, miercuri, director general interimar al CNIR, decizia fiind luată prin votul membrilor Consiliului de Administraţie.
 
Cătălin Urtoi este membru al Consiliului de Administraţie al CNIR şi îşi va păstra funcţia în perioada cât va fi director interimar la CNIR.
 
”Am posibilitatea să organizez noul CNIR, iar scopul meu este securizarea proiectului autostrăzii A8 Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş. Instituţia este zero acum, dar ne apucăm de treabă şi mergem înainte. Va fi un mandat pe patru luni, cu posibilitatea de prelungire pe încă două luni până la organizarea unui concurs. După această perioadă voi reveni în funcţia de membru în CA. În iunie-iulie vom discuta cu ministrul Transporturilor şi cu cei de la CNAIR despre primele proiecte de infrastructură pe care le vom transfera la CNIR. Este vorba despre proiectele care au documentaţiile finalizate şi cu finanţare asigurată”, a declarat, pentru News.ro, Cătălin Urtoi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.