Comitetul de coordonare a vaccinării împotriva COVID-19 anunţă că, în câteva zile, persoanele care doresc se vor putea vaccina cu serul Vaxzevria (AstraZeneca) fără a fi necesară programarea pe platformă, în centrele unde sunt locuri disponibile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) şi în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri şi instrucţiuni. Vom anunţa începerea vaccinării fără programare în termen de câteva zile!", a transmis, marţi, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe  platforma naţională de informare cu privire la vaccinare şi să se prezinte la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate.

Vaccinarea se va realiza în limita capacităţii de vaccinare a centrului.

Totodată, persoanele care vor să se vaccineze trebuie să se asigure că nu au simptome asociate COVID-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.