Comitetul de coordonare a vaccinării a anunţat, miercuri seară, că 66.623 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre de vaccinare ale Ministerului Apărării Ranţionale, deschise începând de luni pentru publicul larg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Până astăzi, la ora 18.00, 66.623 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre de vaccinare ale MApN disponibile în platforma de programare dezvoltată de STS - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale”, a transmis, miercuri, CNCAV.

Cifra repreintă 10,5% din totalul persoanelor înscrise pe listele din platformă.

Începând de luni, 15 martie, toţi cetăţenii care doresc să se vaccineze în cele 56 de centre din reţeaua Armatei României pot să se înscrie pe listele de aşteptare aferente acestor centre.

”Centrul de vaccinare cu cele mai multe persoane înscrise pe lista de aşteptare este în Bucureşti, la Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată, fiind în aşteptare 4.636 de personae”, a mai prcizat CNCAV.

Comitetul a precizat că 287 de medici, 428 de asistenţi şi 252 se registratori, însumând 966 de persoane, îşi desfăşoară activitatea în centrele de vaccinare din Ministerul Apararii Nationale. 

MApN a anunţat, luni, deschiderea tuturor centrelor proprii de vaccinare pentru populaţia generală şi deschiderea a 60 de noi linii telefonice pentru programarea persoanelor. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.