Comitetul de coordoonare a vaccinării anunţă că, de la ultima raportare, au fost vaccinate 32.149 persoane, aproape 23.000 fiind imunizate cu serul Pfizer. În acelaşi interval au fost înregistrate 179 de reacţii adverse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, luni, că 32.149 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care apoape 23.000 cu serul Pfizer, iar restul cu serul AstraZeneca.

31.020 persoane au primit prima doză de vaccin, iar 1.129 doza de rapel.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De la ultima raportare s-au înregistrat 179 de reacţii adverse, cele mai multe fiind de ordin general.

De la debutul campaniei de vaccinare s-au înregistrat în total 5.458 reacţii adverse, rata fiind de 3,5 la mia de doze administrate.

Campania de vaccinare a debutat în 27 decembrie, iar până acum au fost imunizate 946.781 persoane.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.