Membrii comisiilor pentru Apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat şi din Camera Deputaţilor au avut, marţi, o întâlnire de lucru la sediul Ministerului Apărării Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Apărării a anunţat, marţi, că şedinţa a avut loc la invitaţia ministrului Apărării, Angel Tîlvăr.

”La această activitate, care face parte din seria de întâlniri periodice, organizate pentru informarea şi consultarea reprezentanţilor Parlamentului României cu privire la modul de implementare a obiectivelor politicii de apărare şi planificare stabilite în Strategia Naţională de Apărare a Ţării 2020 - 2024, au participat şeful Statului Major al Apărării, general Daniel Petrescu, precum şi reprezentanţi ai structurilor centrale din Ministerul Apărării Naţionale”, a transmis, marţi, Ministerul Apărări, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că agenda discuţiilor a inclus prezentarea principalelor obiective ale Ministerului Apărării Naţionale pentru anul în curs, cu accent asupra programelor de înzestrare, calendarului misiunilor şi exerciţiilor naţionale şi internaţionale ale Armatei României, precum şi o prezentare a situaţiei de securitate din proximitate.

Totodată, s-au discutat priorităţi legislative pentru sesiunea parlamentară curentă.

         

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.