O comisie de control formată din reprezentanţi ai Prefecturii Olt, ai DSP, ai ISU şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt va face verificări la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, unde mai mulţi angajaţi au fost confirmaţi cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Olt, întrucât este necesară o verificare la Serviciul de Ambulanţă Olt, ca urmare a numărului de cazuri de infectare depistate în rândul personalului, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt din 22 mai s-a stabilit formarea unei Comisii mixte de control, formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului-Judeţul Olt, Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt.

"Drept urmare astăzi, 25.05.2020, a fost emis Ordinul Prefectului nr. 170/25.05.2020 pentru constituirea acestei comisii de verificare care va fi condusă de domnul subprefect Nicolae Hristescu. Activitatea comisiei se va desfăşura în perioada 26-28 mai 2020. Prefectul judeţului Olt, Florin Constantin Homorean, asigură cetăţenii judeţului că toate instituţiile implicate în gestionarea crizei generate de virusul SARS-CoV 2 vor acţiona cu responsabilitate în vederea prevenirii răspândirii acestui virus", se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Conform datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică Olt, până în 25 mai, în judeţ au fost confirmate 76 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19. Dintre acestea, 45 au fost declarate vindecate şi au fost externate. În prezent, sunt internate 29 de persoane cu COVID-19.

Totodată, au fost înregistrate două decese ale unor persoane confirmate cu virusul SARS-COV-2.

De la informarea precedentă referitoare la situaţia epidemiologică din judeţul Olt, a fost înregistrat un singur caz de infectare cu virusul SARS-COV-2, contact de familie al unui caz confirmat anterior, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Ancheta epidemiologică în legătură cu clusterul de infectare COVID-19 de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt continuă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.