Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a anunţat, miecuri seară, decesul colonelului Gheorghe Năstăsescu, care fusese infectat cu noul coronavirus. Ofiţerul avea 32 de ani în Armata Română şi făcuse peste 400 de salturi cu paraşuta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ne-a părăsit prea devreme un camarad de valoare, un bun profesionist şi mai ales un om cu un caracter puternic, un foarte bun ofiţer de stat major. Colonelul Gheorghe Năstăsescu, cu 32 de ani petrecuţi în serviciul Armatei României, a pierdut din păcate lupta cu virusul SARS-CoV-2 şi a lăsat în urmă o familie îndurerată. Transmit sincere condoleanţe familiei, colegilor şi prietenilor acestui om deosebit”, a transmis, miercuri, ministrul Apărării. 
 
Nicolae Ciucă a precizat că Gheorghe Năstăsescu avea 32 de ani în Armata Română şi a executat peste 400 de salturi cu paraşuta. 
 
”A parcurs cu profesionalism şi devotament toate treptele carierei militare, desăvârşindu-şi cariera în Statul Major al Apărării”, a mai transmis Ciucă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.