Traficul rutier este îngreunat, joi, pe DN 1, pe sensul spre Braşov, în localităţile Comarnic şi Buşteni, unde s-au format coloane de maşini de până la doi kilometri. De asemenea, este aglomeraţie şi pe sensul spre Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, unde coloana are circa cinci kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul rutier este intens pe DN 1 Ploieşti-Braşov, în staţiunea Comarnic, unde pe sensul de mers către Braşov este formată o coloană de autovehicule în mişcare, de aproximativ 2 kilometri.

Pe acelaşi sens de mers se circulă îngreunat şi în staţiunea Buşteni, unde coloana de vehicule este de un kilometru.

De asemenea, se mai circulă în condiţii de aglomeraţie şi între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre Braşov către Ploieşti, fiind formată coloană de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă, de circa 5 kilometri.

”Ne aşteptăm ca valorile de trafic să crească în perioada următoare, motiv pentru care le recomandăm conducătorilor auto să acorde atenţie tuturor manevrelor pe care le efectuează, să păstreze o distanţă corespunzătoare în mers, care să le permită să frâneze în condiţii de siguranţă, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care sunt prezenţi la faţa locului pentru fluidizare, să dea dovadă de respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate”, au transmis poliţiştii rutieri.

Şoferii sunt sfătuiţi să ia în considerare şi folosirea rutelor alternative: DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti; DN 73 Râşnov – Bran – Câmpulung – Piteşti; DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte; DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară în condiţii de fluenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.