Centrul Infotrafic anunţă că, duminică la prânz, valorile de trafic pe Drumul Naţional 1, pe Valea Prahovei, sunt ridicate, formându-se coloane de maşini, între Predeal şi Azuga. Autoturismele se deplasează cu zece kilometri la oră, iar poliţiştii recomandă şoferilor prudenţă la volan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Infotrafic, duminică la prânz, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei către Capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1, între Predeal şi Azuga.

În zonă s-a format o coloană de autoturisme care se deplasează cu o viteză de aproximativ 10 km/h.

”Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, au transmis poliţiştii.

Anterior, aceştia au precizat că se aşteaptă la creşterea valorilor de trafic pe DN 1, din cauza turiştilor carer pleacă din minicavanţa de 1 Iunie, şi recomandau calm şoferilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.