Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galaţi trece din scenariul galben în scenariul roşu, după ce au fost confirmate trei cazuri de coronavirus la nivelul unităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Galaţi, la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" au fost confirmaţi cu COVID-19 doi elevi şi un profesor. În consecinţă, Direcţia de Sănătate Public Galaţi a decis suspendarea cursurilor la Colegiul "Vasile Alecsandri" timp de 14 zile.

La Colegiul Alecsandri din Galaţi învaţă peste 1.100 de elevi.

Pe de altă parte, de săptămâna aceasta toate unităţile şcolare din municipiul Galaţi sunt în scenariul galben din cauza creşterii numărului de cazuri de coronavirus, rata de infectare fiind peste 1 la mie în municipiu.

În judeţul Galaţi, miercuri, au fost raportate 56 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, cu un total de 4.277 de îmbolnăviri de la debutul pandemiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.