Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” din judeţul Buzău este prima unitate de învăţământ care trece în scenariul roşu. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie al şcolii, la recomandarea DSP, după ce 8 elevi si doi angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Colegiul Naţional Mihai Eminescu intră în online începând de vineri. Aici se înregistrează 8 elevi şi 2 cadre didactice infectate, iar Consiliul de Administraţie  a decis, la recomandarea DSP, să se treacă în online”, a declarat Ionel Meiroşu inspectorul general al ISJ Buzău.

Potrivit acestuia, există şi o excepţie, elevii de clasa a VIII-a care trebuie să susţină luni şi marţi simularea Evaluării Naţionale.

”Se va da cu prezenţa fizică în sala de clasă, dar mult diminuaţi, la modul că cei 54 de elevi care susţin aceste teste vor fi grupaţi în 4-5 clase pentru a se asigura o distanţare corespunzătoare", a mai declarat Ionel Meiroşu.

Rata de infectare în municipiul Buzău este de 1,99 la mie. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.