Unul dintre cele mai mari licee din judeţul Buzău, Colegiul "Mihai Eminescu", se închide după confirmarea a trei cazuri de coronavirus, atât în rândul elevilor, cât şi al cadrelor didactice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei decizii luate, luni, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Buzău, s-a decis trecerea în scenariul roşu a Colegiului "Eminescu", unul dintre cele mai mari din judeţul Buzău, până în 7 noiembrie.

De asemenea, s-a decis suspendarea desfăşurării cursurilor "faţă în faţă” la Liceul cu Program Sportiv ”Iolanda Balaş Soter” la clasele a IX-a A şi a XII-a A, până în 5 noiembrie, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3.

În plus, cursurile au fost suspendate la o clasă de la Liceul Teoretic ”Ştefan cel Mare” din Râmnicu Sărat şi la mai multe clase de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Râmnicu Sărat.

În judeţul Buzău, 3.621 de persoane au fost confirmate până acum cu COVID-19, dintre care 2.937 s-au vindecat, iar 113 au decedat.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au mai fost confirmate 29 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2, pacienţii nou confirmaţi având vârste cuprinse între 18 ani şi 92 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.