Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori în judeţele Suceava, Neamţ, Bacău şi la munte, unde se va depune strat de zăpadă. De asemenea, ANM anunţă lapoviţă şi polei în restul Moldovei şi în Muntenia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ANM, până la ora 18.00, în judeţele Suceava, Neamţ, Bacău şi la munte vor predomina ninsorile moderate cantitativ şi va continua să se depună strat de zăpadă.  

”În restul Moldovei vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi se va depune polei. Precipitaţii predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare vor fi şi în estul Munteniei, pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă şi se va forma polei”, a transmis, miercuri, ANM.  

Potrivit meteorologilor, în toată zona vizată, vântul va avea intensificări cu viteze în general de 50...60 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea. 

 De asemenea, astfel de fenomene se vor semnala temporar şi în Dobrogea. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.