Administraţia Naţională de Meteorlogie (ANM) a prelungit, sâmbătă noaptea, atenţionarea cod galben de ceaţă pentru judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi, extinzând-o şi în Ialomiţa şi Teleorman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, judeţele Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi sunt sub atenţionare cod galben de ceaţă până duminică, la ora 5.00.

În aceste zone vizibilitatea este redusă, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, fiind posibil să se producă şi polei.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe Autostrada A2, tronsonul Bucureşti - Fundulea, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.

Potrivit sursei citate, în condiţii similare se circulă şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 17 şi 32, dar şi în judeţul Teleorman, pe DN6(E70).

Iniţial, ANM a emis cod galben de ceaţă doar pentru judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi, până la ora 23.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.