Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de ceaţă pentru cinci judeţe, până la ora 10.00, vizibilitatea fiind redusă pe alocuri sub 50 de metri. Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia pe mai multe şosele importante se desfăşoară cu dificultate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit meteorologilor, luni, până la ora 10.00, se va înregistra ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri în judeţele Vasliu şi Galaţi, dar şi în zonele joase din judeţele Bacău, neamţ şi Vrancea. 

Fenomenul se va manifesta inclusiv pe drumurile nationale şi judeţene”

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Centrul Infotraficanunţă că traficul pe mai multe artere rutiere din judeţele Băcău, Galaţi, Iaşi, Vaslui, Vrancea şi Neamţ se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă densă.

Fenomenul este semnalat pe DN 2 Bacău - Roman, DN 28 Iaşi-Albiţa, DN 24 B Huşi-Albiţa şi pe DN 15 Bacău - Piatra –Neamţ.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, poliţiştii sfătuiesc conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.