Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat o hotărâre prin care se acordă Ucrainei ajutoare umanitare constând în alimente, paturi, saltele, pături şi combustibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de astăzi, 27 februarie 2022, Hotărârea numărul 10 prin care România acordă Ucrainei, cu titlu gratuit, alimente şi produse de necesitate", a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.
 
Potrivit hotărârii, se aprobă acordarea de asistenţa internaţională, cu titlu gratuit, pentru Ucraina, din stocurile constituite ca rezerve de stat aflate în administrarea Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale (ANRSPS), constând în cantităţile de produse prevăzute în anexa la prezenta hotărâre.
 
Astfel, vor fi oferite, între altele, conserve de carne, de legume, ulei, zahăr, faină, orez, apă minerală, paturi, saltele, pături, dar şi combustibil.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.