Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, duminică, faptul că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate puţin peste 7.300 de persoane, dintre care mai mult de jumătate au primit prima doză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNCAV, 7.330 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 4.540 dintre acestea primind prima doză.

În acelaşi interval au fost raportate trei reacţii adverse: două la vaccinul Pfizer şi una la Moderna. Alte 55 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

"Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp", a transmis CNCAV.
 
Numărul total al persoanelor vaccinate de la debutul campaniei este de 5.005.436, din care 4.858.584 cu schema completă.
 
"Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinaţi cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceştia devin persoane vaccinate cu schema completă", a precizat CNCAV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.