Circulaţia rutieră pe A2, Bucureşti – Constanţa, se desfăşoară, miercuri, îngreunat pe anumite sectoare din cauza ninsorii viscolite care provoacă reducerea vizibilităţii, pe alocuri sub 50 de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pe Autostrada Soarelui, sectoarele de drum cu vizibilitate redusă alterneză cu sectoare de autostradă cu vizibilitate bună, situaţie care poate lua prin surprindere participanţii la traficul rutier.           

”Ca urmare a acestei situaţii,  recomandăm conducătorilor auto să plece la drum pe acest sector de autostradă doar în caz de extremă urgenţă sau să staţioneze în spaţiile de urgenţă până ăn momentul în care vizibilitatea se va îmbunătăţi. Menţionăm că utilajele de deszăpezire acţionează permanent pentru a evita depunerea de straturii groase de zăpadă, precum şi a depunerii de polei”, au transm is reprezentanţii CNAIR.

Potrivit companiei, în unele locuri vizibilitatea este redusă sub 50 de metri din cauza ninsorii viscolite. CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent.

Şaptesprezece judeţe sunt, miercuri, până la ora 20.00, sub cod galben de ninsori viscolite, depuneri de zăpadă, gheaţă şi intensificări ale vântului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.