Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va lua măsuri de fluidizare a traficului la staţia de taxare de la Feteşti, dacă va fi aglomeraţie în minivacanţa de Sfânta Maria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei, pe sensul Bucureşti - Constanţa se creează ambuteiaje, CNAIR va schimba sensul de circulaţie pe una din benzile reversibile, traficul urmând a se desfăşura pe 4 benzi în sensul Bucureşti – Constanţa şi pe 2 benzi în sensul Constanţa – Bucureşti.

De asemenea, în condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră) pe sensul Constanţa- Bucureşti se creează ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimentar de încasare, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare Feteşti.

Prin staţia de taxa se poate trece liber, cu condiţia ca taxa să fie plătită înainte sau după trecere, până a doua zi, la ora 24.00, la oricare dintre benzinării sau prin SMS, la numărului 7577.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.