Traficul rutier va fi închis, astăzi, timp de opt ore, pe calea 1 a Autostrăzii A3 Târgu Mureş - Cluj-Napoca, între Ungheni şi Iernut, judeţul Mureş, pentru lucrări de asamblare a unui portal metalic şi amplasare a unui panou, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). În timpul restricţiei, se va circula pe DN 15 Ungheni-Iernut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, marţi se închide circulaţia rutieră pe A3, în intervalul orar 8:00 - 16:00.

"Circulaţia va fi închisă doar pe calea 1, Târgu Mureş - Cluj-Napoca, începând din localitatea Ungheni, DN 15 (km 62+300), din sensul giratoriu - breteaua intrare pe autostrada A3 (km 4+900) al nodului rutier Ungheni Aeroport - până în sensul giratoriu unde se descarcă traficul în DN 14A (km 4+878)", arată CNAIR.

Măsura închiderii traficului rutier pe calea 1 a fost luată pentru desfăşurarea unor lucrări de asamblare a unui portal metalic şi amplasarea unui panou VMS la km 17+905.

Pe perioada restricţiei, circulaţia rutieră se va desfăşura pe drumul naţional DN 15, Ungheni-Iernut.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.