Traficul este îngreunat, luni, la ieşirea din ţară prin Vama Giurgiu, din cauza numărului mare de maşini şi a faptului că autorităţile de frontieră bulgare nu au capacitatea adaptată unui volum mare de autovehicule, anunţă CNAIR. Compania precizează că lucrează pe patru benzi şi ar mai putea deschide una, dacă situaţia impune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, la această oră, în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se înregistrează coloane mari de autoturisme pe sensul de ieşire din România înspre Bulgaria, din cauza volumului mare de autoturisme şi a faptului că autorităţile de frontieră bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptată volumului mare de trafic.

CNAIR precizează că lucrează pe patru benzi, iar dacă situaţia o va impune va deschide o bandă suplimentară, astfel încât traficul de autoturisme să poată fi fluidizat cat mai repede.

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că facem toate demersurile necesare pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii normale", spun reprezentanţii CNAIR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.