Autorităţile maghiare restricţionează circulaţia rutieră pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată mai mare de 7,5 tone, în fiecare săptămână, de sâmbătă, începând cu ora 23:00, până duminică la aceeaşi oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că autorităţile maghiare restricţionează circulaţia rutieră pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată mai mare de 7,5 tone.

Restricţia se va aplica în fiecare săptămână, de sâmbătă, începand cu ora 23:00 (ora României), şi până duminica la ora 23:00 (ora României).

Aceleaşi restricţii se vor institui şi pe perioada sărbătorilor legale.

”Având în vedere această situaţie, CNAIR va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după ridicarea restricţiilor, traficul să fie fluidizat cât mai rapid”, a transmis CNAIR. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.