Două noi puncte fixe de control al valabilităţii rovinietei vor fi puse în funcţiune, începând de marţi, în zona punctelor de trecere a frontierei Naidăş şi Vulcani, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, începând de marţi, vor fi puse în funcţiune două noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul cărora vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancţionării cu amenda contravenţională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările şi completările ulterioare.

Aceste puncte de control sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Naidăs şi Vulcani.

Ca urmare, de marţi, vor fi 108 puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deţinut de CNAIR.

"Adresăm conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi valabilitatea rovinietei.  Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziţia acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secţiunea Verificare Rovinieta) şi www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare", menţionează CNAIR.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.