Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) demarează, luni, lucrările de montare a parapetului de beton pentru separarea fluxurilor de trafic, pe zona mediană a Drumului Naţional 3. Lucrările vor dura opt - zece zile, în funcţie de condiţiile meteorologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, luni, încep lucrările de montare a parapetului de beton pentru separare a fluxurilor de trafic, pe zona mediană a DN3, între km 252+950 - 256+000.

”Finalizarea acestor lucrări este estimată în circa 8-10 zile de la data începerii lor, în funcţie de condiţiile meteorologice”, anunţă CNAIR. 

Conducătorii auto vor avea posibilitatea de a întoarce la kilometrul 254+000 - Nod Rutier A 4 şi la giratoriile de la kilometrul 255+400, respectiv kilometrul 256+000 - intrare în Municipiul Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.