Circulaţia rutieră pe pasajul de la kilometrul 10 al autostrăzii A2 va fi închisă, în 5 şi 6 februarie, pentru lucrări la rampele de acces ale pasajului pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti. Traficul se va desfăşura pe bretelele din zona laterală a pasajului, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, circulaţia rutieră pe pasajul de pe autostrada A2, între km 10+400 - 10+750, se va închide temporar, timp de două zile, respectiv în 5 şi 6 februarie, în intervalul orar 8.00 - 19.00, pentru executarea unor lucrări la rampele de acces ale infrastructurii pasajului existent pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti.

Pe perioada închiderii circulaţiei rutiere, traficul se va desfăşura pe bretelele din zona laterală a pasajului, pe câte două benzi de circulaţie pe sens, toate direcţiile de deplasare fiind asigurate prin intersecţia amenajată sub pasaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.