Vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, care trec, duminică, podul peste Dunăre în sensul Giurgeni - Vadu Oii, nu vor achita tariful de trecere, întrucât 23 decembrie este considerată ”Ziua Podului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 23.12.2018, vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto (autoturisme), care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgeni - Vadu Oii, nu achită tariful de trecere”, au transmis, vineri, reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit acestora, data de 23 decembrie a fiecarui an este considerată ”Ziua Podului”, în care autoturismele pot trece fără achitarea tarifului în conformitate cu prevederile pct. 42 din Anexa nr. 3 Tarife de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre în sensul Giurgeni - Vadu Oii a Ordinului MT nr. 1854/2017.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.