Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că este posibilă o întrerupere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a serviciului de emitere rovinietă şi peaj prin SMS în reţeaua Orange România, în urma unor activităţi de mentenanţă şi îmbunătăţiri în sistemele Orange.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, în perioada 23 august, ora 23:00 - 24 august, ora 05:00, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor şi a peajelor prin intermediul serviciului de mesagerie scurta (SMS) să fie întreruptă în reţeaua de telefonie mobilă Orange România, ca urmare a unor activităţi de mentenanţă şi îmbunătăţiri în sistemele Orange.

"În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, în situaţia în care nu se reuşeşte achitarea rovinietei/peajului prin SMS, clienţii Orange au obligaţia de a achita tarifele prin intermediul celorlalte modalităţi puse la dispoziţie de către CNAIR (www.erovinieta.ro, aplicaţia mobila etarife), prin SMS în reţele de telefonie Vodafone, RCS, Telekom sau în punctele de lucru ale distribuitorilor autorizaţi", arată CNAIR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.