Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat duminică că a redeschis circulaţia pe ultimul drum naţional închis din cauza poleiului, DN 21A, între Bărăganul şi Ţăndărei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi, 18.03.2018, începând cu ora 19:00, s-a deschis circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 21A, între localităţile Bărăganul (judeţul Brăila) şi Ţăndărei (judeţul Ialomiţa). Circulaţia pe acest sector de drum a fost închisă în cursul zilei din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile”, se arată în comunicat.

CNAIR anunţase anterior că a închis circulaţia pe patru drumuri naţionale, din cauza fenomenului meteorologic de ploaie îngheţată.

”Menţionăm că la această ora mai este închisă circulaţia pe A2, între Bucureşti şi Feteşti. De asemenea, pe DN 24, între Poieni şi Iaşi, a fost instituită restricţia de tonaj pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.