CNADNR a început lucrări pentru montarea separatoarelor de sensuri pe DN1, în zona Băneasa din Capitală, unde în ultimele săptămâni s-au înregistrat mai multe accidente grave, iar săptămâna trecută o femeie şi-a pierdut viaţa. Din cauza acestor lucrări, în zonă se circulă cu restricţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucrările au început marţi dimineaţă.

Brigada Rutieră a Capitalei arată, într-un comunicat, că din cauza acestor lucrări marţi, până la ora 16.00, banda a treia de pe DN1, din zona Băneasa, va fi restricţionată pe ambele sensuri de mers.

"În acest interval, banda a treia de circulaţie va fi ocupată pe un sector de circa 20 de metri, pe câte o parte a drumului, timp în care le recomandăm participanţilor la trafic să circule cu atenţie, să reducă viteza şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar”, a declarat, pentru News.ro, comisarul-şef Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Măsura luată de CNADNR vine după o serie de accidente grave şi tamponări înregistrate în zona Băneasa. În această zonă, sensurile sunt separate cu ajutorul unei borduri înalte de aproximativ 15 centimetri.

Ultimul accident grav a avut loc în 12 mai, când o femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane, un bărbat şi un copil de patru ani. Accidentul s-a produs la ieşirea din Capitală, în zona Ikea.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.