Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Cluj, pentru trafic de droguri, după ce anchetatorii au găsit în locuinţa sa canabis, ketamină şi ciuperci halucinogene pe care urma să le comercializeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii DIICOT au anunţat sâmbătă, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de droguri de risc şi mare risc în formă continuată. 
“Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că acesta a deţinut şi depozitat în locuinţa sa în scopul comercializării diferite cantităţi de droguri de risc (canabis şi ketamină) şi mare risc (ciuperci halucinogene), acestea fiind identificate şi ridicate pe parcursul percheziţiei domiciliare efectuate. De asemenea, au fost  descoperite şi ridicate suma de peste 11.000 lei, un cântar de mare precizie, peste 25 bancnote rulate, farfurii şi tăvi cu urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă”, au transmis procurorii DIICOT. 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Tribunalului Cluj care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
De asemenea, pe data de 5 martie, bărbatul fusese trimis în judecată de procurorii DIICOT Târgu Mureş pentru săvârşirea infracţiunii de de deţinere fără drept în scopul propriului consum de droguri de risc şi mare risc.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.