Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj (ISJ) a anunţat, vineri, că mediile obţinute de către elevi la simulările pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat sunt mai mari în 2017 decât în anul anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit rezultatelor anunţate, vineri, într-o conferinţă de presă, de ISJ Cluj, procentul mediilor peste 5 obţinute de elevii din judeţul Cluj la simularea pentru Evaluarea Naţională este de 63,14%, mai mare cu 8% faţă de anul 2016.

De asemenea, în cazul examenului de Bacalaureat, procentul mediilor peste 6 a fost în 2017 de 52,65%, cu 6% mai mare faţă de anul anterior. 

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a explicat că este mulţumit de rezultatele obţinute de către elevii clujeni, precizând însă că în cazul şcolilor şi liceelor care au avut rezultate foarte slabe, se vor face inspecţii astfel încât problemele să fie identificate şi rezolvate.

Simulările pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat s-au desfăşurat în săptămâna 13 - 17 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.