Cinci angajaţi şi 45 de pacienţi de la un centru de îngrijire a vârstnicilor din judeţul Cluj au fost confirmaţi cu coronavirus, a anunţat, duminică seară, Prefectura Cluj. Toate persoanele sunt asimptomatice şi vor fi duse la spitale din Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Sântioana, comuna Ţaga, ca urmare a testării personalului la ieşirea din tura de 14 zile, au fost depistaţi 5 dintre angajaţi pozitivi Covid19, asimptomatici, în condiţiile în care la testarea obligatorie la intrarea în tură erau negativi”, a transmis, duminică seară, Prefectura Cluj.

Potrivit sursei citate, s-a luat măsura testării tuturor 56 de locatari ai centrului, fiind depistaţi 45 de pozitivi, asimptomatici.

”Aceştia vor fi transportaţi la spitalele dedicate din Cluj-Napoca. Restul locatarilor negativi vor fi mutaţi intr-o clădire separată, până la finalizarea procedurilor de dezinfecţie şi nebulizare a clădirii principale”, a mai transmis Prefectura Cluj.

Duminică la prânz, în judeţul Cluj erau confirmate 463 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.