Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că săptămâna trecută, DNA l-a trimis în judecată pe fostul şef al ADP Sector 1, Alin Vieru, acuzat de corupţie într-un dosar privind achiziţii de mobilier urban, în 2016-2019, iar Sectorul 1 s-a constituit parte civilă în acest dosar. ”Pentru cine nu ştie, fostul şef de la ADP Sector 1 (numit de PSD) este unul dintre cei mai prolifici producători de diamante ai fostei administraţii şi mai are o condamnare definitivă într-un alt dosar de corupţie”, mai spune Clotilde Armand.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am pus capăt risipei banului public în Sectorul 1, în ultimii trei ani, şi am blocat accesul găştilor transpartinice la fondurile bugetului local. Am respectat legile în atribuirea contractelor publice, iar toate achiziţiile s-au făcut într-un mod transparent. La fel de important, am stopat vechile contracte încheiate nelegal, pe bază de comisioane şi parandărături, şi recuperez prejudiciile aduse locuitorilor Sectorului 1. Vin şi rezultatele acestor acţiuni”, spune primarul Clotilde Armand într-o postare pe Facebook. 
 
Primarul prezintă cel mai recent exemplu, arătând că ”săptămâna trecută, DNA l-a trimis în judecată pe fostul şef al ADP Sector 1, Alin Vieru, acuzat de corupţie într-un dosar privind privind achiziţii de mobilier urban, din perioada 2016-2019: gărduleţe, stâlpişori, bănci şi coşuri de gunoi”.
 
”Erau contracte încheiate vădit ilegal şi supraevaluate pe care le-am denunţat public în perioada în care eram consilier local USR. Pentru cine nu ştie, fostul şef de la ADP Sector 1 (numit de PSD) este unul dintre cei mai prolifici producători de diamante ai fostei administraţii şi mai are o condamnare definitivă într-un alt dosar de corupţie. În acest nou dosar sunt trimişi în judecată şi alţi funcţionari publici de la ADP Sector 1, afacerişti şi firme, iar prejudiciul este de peste 30 de milioane de lei”, susţine Armand.
 
Primarul anunţă că ”Sectorul 1 s-a constituit parte civilă în acest dosar, pentru a readuce banii la bugetul local şi ai folosi în interesul locuitorilor”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.